Hot and dangerous.

På fredag jobbar jag siiista passet. Sen åker jag och blir hur snygg som helst, blondare, hetare, blåögd. Det blir en kväll där vi säger hejdå till allt det tråkiga, jobbiga och äckliga. Vi säger hej till det underbara, lediga, bekymmerslösa, heta älskade! Åh ge mig vin, blond, het nu!! God natt.

Åh just ja, finns det något bättre än en nybäddad säng, älska!


oslagbara.

Dancing with myself.

Idag har jag en Lovisadag. Jag är med mig själv. Jag jobbar med mig själv. Jag lagar mat, städar, dansar och duschar själv. Jag ska kolla på film med mig själv snart. Men först ska jag låsa in mig i badrummet och ha spa, med mig själv. Så jag blir snygg..are! Älskar mig. Och jag älskar att jag är bättre. Så sjukt mycket bättre. Hejdå.


Owl.

Hello helo :D Började dagen som vanligt med ett pass på ego :D Idag blev det:
-20 min på bandet.
-10 min roddmaskin
-ca 1 timmes styrka, mage, rumpa ben!
-..och avslutningsvis 10 HEMSKA minuter på trampmaskinen, hatar den!


Nu har jag ätit lunch som bestod av tonfisk och broccoli ;) och gjort middag till ikväll, lax och potatis :D Ska jobba 15-22, så då måste man ha matlåda :D

Just ja, funderar på att tauera mig igen, jag vill göra EN UGGLA!! Jag har alltid tyckt att de är coola djur, eller ja, fåglar. Man brukar ju säga att ugglor är kloka och är det något jag är så är det ju klok :D Ugglan skulle stå för att man alltid måste vara smart och välutbildad. Min kära mor brukar alltid säga "Är man dum så kommer man ingenstans i världen, det bästa är att vara både snygg och smart" hah ;) Så det kanske blir en uggla..på foten kanske? :D


Dance or die.

Godmorgoooooooon!!!!
Eller, jag har ju redan varit vaken i ca två timmar :D Varit ner på ego med J och kört lite armar, rygg och mage :D Nice! Tror jag ska dra med migg Cilla på ett body combat pass sen :D Blir grymt! Nu jävlar ska jag bli fit, hahaa på två veckor sådär, piece of cake ;)

ÅÅÅHHH vet ni då, nästa vecka är det gratisvecka på ego, det betyder en massa massa maaaassaaaa folk på alla pass på alla maskiner på alla band. Kul! Jag som bara har den veckan sen drar jag...jaja, det löser sig nog, blir väl till att gå på spinning och så :D

Nu ska jag ta en dusch och bli snygg, det är jag inte just nu...

Just ja, ska på Basket ikväll :D Alltså sporten, matchen...jag som älskar det ;)

Have a nice one!! //// L.Löfstrand


Detox.

Imorgon börjar den, nedräkningen till thai och den två veckors långa detoxen.

Jobbade 16-22 ikväll. Det var dött i butiken så jag städade- torkade golv, torkade sj.sk disken och alla skärmar och så. Sen, typ 2 min i tio, kommer det folk och storhandlar. Och även om dom VET att vi har stängt så segar dom på och ska hålla på och gå runt och leta saker. Åh, jag vill faktiskt också sluta, ingen respekt alls!

Aja, nog om det. Imorgon börjar min detox. Inget socker, ingen fet och onyttig mat, träning MINST 5 dagar i veckan och en sjuhelvetes massa vatten :D Lätt som en pannkaka...eller? Herregud, det är TVÅ veckor, borde man ju klara, sen åker jag bort en månad och lever i synd :D Öl, god mat, drinkar, KFC..ååhhh ge mig thailand NU!

Var hem till mamma förut och hämtade en stoooor ryggsäck, men vettefan om jag ens kommer att få plats med allt i den :P Det återstår att se...Nu ska jag gå och sova, jobb imorgon 10-16, sen street :D KUL!

Sweet dreams<3


Jag och världens bästa Emelie. B på nyår.