Who do you think you are?


Måndag.

Jag har flyttat hela helgen. Och idag har jag städat ur det som var mitt hem i 8 månader. Nu ska jag bo hos mamma. Det var allt för nu.

The hardest part about moving forward is not looking back.


Duochjag<3


Lördag.

Mysig kväll igår. Jag och cilla var hemma hos mamma, åkte till birsta, åt tacos, kollade på film, tog en kvällspromenad i staden, drack EN öl på invito och sen gick jag hem och sov. Skönt att vakna imorse. Tack för det<3

Gick en låååång morgonpromenad, så himmelskt skönt! Nu sla jag packa ihop mig och åka ut till skogen och isolera mig ett tag, behövs nu ju!

Hoppas ni får en fantastisk dag! Kanske kommer något fantastiskt att hända, kanske inte, allt kommer iaf bli bra.


.


Om jag lyssnar när du pratar.

Har kommit överens med mig själv att det är bättre att ha ordning på saker och ting. Inte röra ihop allt till en enda stor röra. Det enda som hjälper är listor, punkter, disciplin och rutiner. Jag vet det nu.

Idag var det lite jobbigt att jobba. Ibland undrar man vad människor gör och tänker på. Det finns så mycket underligt folk i världen, I tell you. Tur att vi är så jävla bäst då! :D

Nu ska jag sova, i min underbart nystädade lägenhet. Måste ju vara så att man sover bättre på vissa ställen, för jag vet inte om jag någonsin kommer sova bättre än vad jag gör när jag sover här. Eller jo..det vet jag ;)

God natt, imorgon är det låååång promenad som gäller runt runt sjön och upp och ner för backen, sen runt runt igen!

Om jag är säker på mig själv
Men aldrig är för självgod
Om jag är en alfaman i sängen
Men aldrig bråkar
Vill du..??.. vilken jävla fråga.



När du strippar och klär av dig.

..e det samma grej.

Åh jobbig period just nu. Känns som att jag går och väntar och väntar hela tiden. Allt står liksom stilla, som i ett vakum, som ett lugn före stormen. Bara att andas ut, blunda och hoppa...

Jaja, myyysig eftermiddag och kväll. Jag satt på invitos uteservering och drack kaffe med min vän, vilka extraordinära konversationer och funderingar man kan ha... Sen filmkväll med "En djävulsk romans". Ryan Phillippe vid poolen...say no more. Nu ska jag sova för imorgon är det ju morgonpromenad och sen jobb..i vanlig ordning?! Kanske lika bra det, efter tiden som varit, vemdalen var...galen. Sjuk. Förbjuden. Gunther. Dalaflickor och baseboll spelare. Kul var det.

Veronica Maggio – Nöjd?