Torsdag.

Idag är jag ledig :D Och imorgon är jag ledig, åkte dock på att jobba i helgen, men det behövs, money money! Idag ska jag ner på staden och träffa cilla, sen ska jag väl packa och kolla lite som vanligt :) Skippar träningen eftersom jag fortfarande är sjuk, har hostat och haft feber inatt igen :( Jag hatar att sova med feber, man drömmer så jävla konstigt!


Om du var där
Så skulle jag visa dig vad fint jag har det
Hur bra jag mår och hur duktig jag är
Berätta om mina planer, visa att jag också kan
Visa att jag är lika bra, bättre
Men du är inte här
Men jag lovar att visa dig allt det
Om du vill
När du är här.

 


Turn around boy...

...let me hit that!

Idag, onsdag. Åh jävlar vilka sjuka drömmar jag drömt de senaste nätterna, helt galet! I natt var jag, mamma och malin på kreta och festade med en massa solbrända muskelhunkar:D haha vi åkte typ motorcykel och shottade sambucca, hur kul som helst! Men sen blev det bara sjukare och sjukare!

Iallafall, idag ska jag gå igenom lite kartonger med saker som jag packade ner för sådär...4 månader sen. Men nu är det PÅ RIKTIGT! Inte nå jävla fjant och dåliga lögner, nu är det på gång! :D

jeg ser dig ude i mængden,
og skipper lige et hjerteslag



Sanning.


Tisdag.

Nu händer det grejjer :D Åh! Glad, glad, glad!



Igår var jag på Zumba! Hur kul som helst :D Men det känns ju idag kan jag berätta :P det blev en hel del skaka rumpaaaa ;D Nu ska jag snart ner och köra mitt favoritspinningpass med J :D Ikväll jobb 16-22, as usual :D

Hejdoooo! <3


Bara för att ni är bäst!

Tisdag.

Morgonpromenad ute i det soliga vädret avklarad! Skönt var det, men det är fan skönare att ligga kvar i sängen :P Men men, ska man bli fit så måste man få sitt feta arsle ur sängen! Har precis avnjutit en underbar frukost och snart blir det spinning nere på Ego, peppa!! Tänkte ju att denna vecka skulle gå i hälsans och träningens tecken:

Mån: Långpromenad med J.
Tis: Morgonpromenad 60 min. Spinning 45 min.
Ons: Morgonpromenad 60 min. Body pump 45 min.
Tors: Morgonpromenad 60 min. Streetdance 55 min ( faaan vad jag längtar!!!!)
Fre: Morgonpromenad 60 min. Spinning eller Bodypump 45 min.

Jag ska göra det!


STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA TVILLINGAR SOM FYLLER 20 IDAG!

Motivationen.

Självklart så var ju ZUMBA-passet fullt så jag fick inte någon chans att pröva, vilket var synd. Men istället drog jag med mig underbara J ut på en promenad, härligt!

Och det är ju härligt, när man väl kommit ut på den där promenaden, eller ner på gymmet eller upp på spinningcykeln. Men det var ju det där med att komma iväg, få fingrarna ur och köra! Jag har aldrig haft problem med det förut då jag körde 3-4 pass om dagen och morgonpromenader på det...Fast då var man ju liiite mer vältränad och liiite smalare :P Jag tror att allt handlar om att bestämma sig och att få rutin i sin träning. Jag vet ju att de bästa dagarna är när jag får ha en egen stund på morgonen under min morgonpromenad och ladda inför dagen som kommer. Men ändå väljer jag att ligga kvar i sängen :S Mycket märkligt! Men nu är det ändring på det, nu jävlar kör vi :D


För något år sedan. Dom jeansen som jag har på den bilden är min motivation :P haha!

I don't tell anyone

...about the way you hold my hand<3

Hello!
Jag är lite sjuk, så det är lite synd om mig...eller så inte. Jag har varit duktig i helgen och var bara ut på fredagen då jag dessutom körde varannan vatten..eller iaf var tredje ;) Sen på lördagen var jag med BÄSTIZZZ cilla och självdog på hennes soffa. Mysigt vare, gillar ju den lägan jag..men mer om det senare förhoppningsvis ;)

Igår var jag på BIO:D Hur mysigt som helst som efterföljdes av en ännu mysigare middag :) De ni! Idag har jag jobbat och det gick bra. Kul var det, och ännu bättre blev det ;)

Nu ska jag hoppa i träningskläderna för jag skiter i att min näsa rinner och jag är hostig, ikväll kör vi ZUMBAA!! :D Spännande!

Hejdå!


Not like the movies.

Godmorgon!
Idag är det en busy day! Men först morgonpromenad med jessica :D Efter det blir det lunch på stan med dom bästa och sen såklart jobb 16-22 ;)

Hejdå!