Tisdag.

Älskar när jag är duktig och kliver upp i tid på morgonen.
Imorse var jag ute och gick morgonpromenad i ca 1 timme, hur härligt som helst med musik i öronen och sol i ögonen...hmm måste nog investera i en ny keps, och ett par bra skor! Nu jar jag precis ätit frukost och halv tolv blir det spinning på EGO, peppad!

Jag börjar 4 idag, som vanligt! Men det är ett skönt pass, mycket att göra och mycket folk:)

Ah just ja, sov som en gud inatt ;)


Good times.

Nu blev jag peppad på att lägga upp några gamla bilder! :D




Smile.

Bra dag idag. Bra start liksom. Tack för den!

Jobbat till 4 idag, satan vad fort det gick! Plockade, fixade, trixade och trollade. Ikväll ska jag träna, och imorgon ska jag träna och på onsdag ska jag träna. fan vad snygg jag kommer bli :D I helgen var vi som sagt i dalarna, riktigt nice :D Nästa projekt är att planera en stockholms resa och en båt resa :D

Nu ska jag ner på EGO och köra spinning och core, hur bra som helst! Hejdå!


En bild på mina snygga oslobor! :D


Hedemora.

Jag och min vän Lisa Lind är i Hedemora. Vi har kul. Det är kallt. Ikväll ska jag till Falun. Det ska bli kul. Skål!


THE REST IS STILL UNWRITTEN

Det är konstigt det där hur man kan må. Ena sekunden jättebra, sen bara botten. Men vet ni vad. Botten är till för att man ska ta sig upp till toppen. Så åt helvete med allt jävla skitsnack, backstabbing och lögner. Du är en idiot om du inte förstår att jag är bäst, jag förtjänar att vara den lyckligaste människan på jorden. Okej, fine, det finns människor som gör allt för att förstöra dig och din lycka och framgång, men SCREW THEM! Dom är bara människor med för lite ork, självförtroende och kärlek för att lyckas här i livet. Ska man komma någonstans så måste man sätta sig själv först. Det gör jag nu. Hejdå till alla jobbiga, trasiga och tragiska människor i mitt liv, jag har inte tid med er!

Sådärja! Imorgon ska jag starta dagen med det jobbigaste gympasset någonsin, sen åker jag bort. Nu ska jag lägga mig i den skönaste sängen ;) Hejdå!


Onsdag.

Nu jobb jobb jobb!

Jag tänker för mycket. Önskar man kunde sluta disikera varenda liten sak, varför, hur, när, vem...fast vem vet jag ju.  Men när, hur. Varför? För att det var lätt att glömma, kasta, bränna, ljuga.  Det var lätt, för lätt? Nej då. Det var lätt!


Bekymmersfri


Så står det skrivet i pannan...

...att när man släcker en ångest så tänder man en annan.

Jag har jobbat som ett as de senaste dagarna. Vi håller nämligen på att bygga om godiset, alltså HELA godisavdelningen och det tar tid. Men det ära bra, att det tar tid alltså. Det är tid som man lever igenom och det är tiden som går och läker alla sår bla bla bla. Ikväll jobbar jag sista dagen, sen är jag ledig. I helgen ska jag Och min vän åka på roadtrip, det ska ju bli bra!



Hate me
Do it and do it again
Waste me
Rape me, my friend


Break the law.

Sitter och kollar runt lite. Det borde jag inte ha gjort. Nu ska jag ut en sväng, sen jobb!

 

   
Man glömmer så lätt. Right.


Höstdag.

Idag är det en riktigt mysig höstdag. Det är soligt men ändå lite kallt i luften, helt underbart! Sitter och planerar en resa till Stockholm för en massa shopping! Koftor, stövlar, skor, halsdukar :D Hur mysigt som helst!

Hahah, måste berätta om min dröm! Vi satt ett gäng på Svenssons, som vi brukar, men rätt som det är så blir det helt folktomt. Så ser vi att alla rusar till stadshuset, där är det tydligen en "överraskiningskonsert" med Muse, bandet alltså! Hahhah och jag lyssnar inte ens på dom :P Det slutar med att jag och sofie skoog yrar bort oss inne på stads och hammnar i någon sorts magisk fantasivärld :S mycket skumt! hahah:D

Nu ska jag städa, eller träna, eller laga mat. Kommer sluta med att jag inte orkar något av det. Kul!


Tisdag. Vecka 1.

Första veckan. Ingen alkohol, bara träning, bra mat, jobb. Gud vad skönt! Nu kör vi!


Leaving town.

I helgen kommer jag sitta under en filt, dricka vin ur plastglas och äta massor av god mat! Kommer tillbaka på söndag. Ha det bra, Puss!


Torsdag.

Idag hände det. Jag orkade kliva upp och gå ut och gå. Självklart skulle det regna, men vad gör det, jag orkade, det är det viktigaste. Idag hade jag tänkt gått ner på stan och ätit lunch, men det blir nog inte så. Jag är ledig så då passar det väl bra att stänga in sig, fixa nya naglar, städa och laga mat? Nja.

Ikväll är det spinning och core som gäller, jag är peppad, vill bara ta i och bli helt slutkörd. I helgen lämmnar jag stan, det blir nog bäst så.

Hejdå!

Sommarkatt...

...en sån där som man har kul med sen slänger bort. Mitt fel. Jagärbrajagärbrajagärbrajagärbra.


Onsdag.

Samma sak varje morgon, jag kommer  inte upp klockan 8 för att gå min morgonpromenad. Försöker intala mig själv att min kropp behöver sova, men sanningen är nog att jag bara är lite lat. Jag ska iaf snart gå ner på Ego och köra lite Body pump, härligt!

Tack för igår. Tack för alla fina stunder vi delat tillsammans.


Noll inspiration...

Jag skulle vara en duktig flicka och kliva upp 8 i morse och gå ut och gå...Vaknade tio och kom på att jag inte hängde tvötten igår där jag tvättat mina jobbtröjor som jag behöver idag. Ingen bra start på dagen... Jag har iaf tänkt att gå på spinning nu på lunchen, men gud vad mycket skönare det känns att ligga kvar i sängen.

Jag har liksom ingen inspiration eller ork, det är inte kul!

Idag och imorgon jobbar jag 16-22, sen är jag ledig hela helgen, skönt med lite mjukstart efter semestern :D
Ha det bra!


Tillbaka...

...på ruta ett.

Idag tar min semester slut. Det betyder inga fler måndags, tisdags, onsdags, torsdags- fyllor. Inga fler sena nätter och tidiga mornar. Inga fler omvägar genom stan och inga fler sena mornar i sängen. Det betyder att kliva upp tidigt, träna, jobba, äta, sova. Det betyder rutiner, och jag tror och hoppas att det är det jag behöver just nu...Annars vet jag inte alls.